Erdek Kaymakamı Kaygısız:

Erdek Kaymakamı Kaygısız: -Tüm gayret ve çalışmamız geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin, eğitim imkanı ve seviyesinin yükseltilmesidir


BALIKESİR (A.A) - Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, tüm gayret ve çalışmalarının, geleceğin teminatı olan öğrencilerin, eğitim imkanıyla seviyesinin yükseltilmesi olduğunu söyledi.
     Eğitim Bölgesi Müdürler Kurulu, Kaymakam Kaygısız başkanlığında toplandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü ile okul müdürlerinin katıldığı toplantıda, 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem değerlendirmesi yapıldı.
     Kaymakam Kaygısız, burada yaptığı konuşmada, Bir toplumun gelişmişlik düzeyi onun eğitim düzeyini de gösterir. Bilimde, ekonomide, kültürde, gelir seviyesinde bir adım öne geçmek isteyen toplumlar, mutlaka eğitime çok önem vermeli ve her bireyin eğitim imkanına ulaşabilmesine imkan sağlamalıdır dedi.
     Eğitim seviyesinin yükseltilmesinin birinci öncelikleri olduğunu belirten Kaygısız, Tüm gayret ve çalışmamız geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin, eğitim imkanı ve seviyesinin yükseltilmesidir. Bu amaç uğrunda çaba sarf eden öğretmenlerimize ve okul yöneticilerimize 2012-2013 eğitim öğretim yılının ikinci yarısında başarılar diliyorum diye konuştu.
     Toplantıda, okul müdürlerine değişen yönetmelik ve yasalarla ilgili bilgi verildi. Okul müdürleri de sorunlar ve çözüm önerileri konusundaki görüşlerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Erdek Kaymakamı Kaygısız: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER