Erdek Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr.

Erdek Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Çatal: -Servislerimizin yoğun şekilde hizmet verir duruma getirilmesini hedefliyoruz


BALIKESİR (A.A) - Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Oğuz Çatal, servislerin yoğun şekilde hizmet verir duruma getirilmesini hedeflediklerini söyledi.
     Çatal, gazetecilere yaptığı açıklamada, 35 yataklı hastanede 3 uzman, 4 pratisyen ile 3 diş hekiminin görev yaptığını bildirdi.
     Hastanenin kadın doğum uzmanın da ücretsiz izinde bulunduğunu belirten Çatal, ataması yapılan anestezi uzmanını da hastaneye beklediklerini kaydetti.
     Çatal, ultrason cihazının gelmesinin ardından radyoloji ünitesini de kuracaklarını ifade ederek, şunları söyledi:
     Öncelikli amacımız, Erdek halkına en iyi hizmeti vermektir. Şu anda yoğun turizm sezonunu geride bırakmak üzereyiz. Bu süre içinde hastanemizin acil servisi çok yoğun bir çalışma dönemi geçirdi. Önümüzdeki günlerde dahiliye, çocuk, kadın hastalıkları ve genel cerrahi servislerimize de hareket kazandırmayı, bu servislere gelecek olan vatandaşlarımızın Bandırmaya gitmesine gerek kalmadan burada teşhis ve tedavilerini sağlamayı amaçlıyoruz. Servislerimizin yoğun şekilde hizmet verir duruma getirilmesini istiyoruz.
     Hastanede 4 hemodiyaliz cihazı bulunduğunu anlatan Çatal, Erdekte 60ya yakın hemodiyaliz hastası bulunduğunu tahmin ediyoruz. 45 hastayı belirledik, diğerlerine ulaşmaya çalışıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Erdek Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER