Erciş Belediyesinden iftar yemeği

Erciş Belediyesinden iftar yemeği


VAN (A.A) - Erciş Belediyesince vatandaşlara iftar yemeği verildi.
     Kaymakamlık ve belediye bahçesinde kurulan iftar sofrasına AK Parti Van Milletvekilleri Fatih Çiftci, Mustafa Bilici, Belediye Başkan Vekili Ali Şahiner, kamu kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile yaklaşık 5 bin vatandaş katıldı.
     Burada bir konuşma yapan Milletvekili Mustafa Bilici, ramazan ayının son günlerinde ve Kadir Gecesine fırsat bilerek, bir daha böyle bir afetin yaşanmaması, birlik ve beraberliğin muhafaza edilmesi dua etmelerini istedi.
     Milletvekili Çiftci, Bu gecenin hatırına bir daha böyle acılar, afetler memlekette yaşatmamasının yüce Allahtan diliyorum. Depremin ikinci ayında neredeyse şehirde hiç kimse çadırlarda kalmadı. Herkes konteynerlere yerleştirmiş oldu. Sonrasında da kalıcı konutlar birçok kamu yatımları, sağlık yatırımları, ulaşım yatırımlarına başlandı. İlçemizde 5 bin 500 kalıcı konut,360 derslik yapımı devam ediyor. Allah nasip ederse ileri günlerde yapacağımız çalışmalarla Erciş deprem öncesinde çok daha güçlü, çok daha modern kalkınmış bir şehir olacaktır diye konuştu.
     Ezanın okunmasıyla vatandaşlar iftarlarını açtı.
    
     Muhabir: Ali Dağer
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber Erciş Belediyesinden iftar yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER