Ercişte ihtiyaç sahibi aileler yararına Kermes

Ercişte ihtiyaç sahibi aileler yararına Kermes


VAN (A.A) - Ercişte "Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri" projesi kapsamında, muhtaç aileler yararına kermes düzenlendi.
     Üyeler tarafından hazırlanan yemekler ve el ürünleri, İlçe Kaymakamlığı önünde sergilenerek satışa sunuldu. Üç gün sürecek olan kermes, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
     Erciş Kaymakamı Barboros Baran, "Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri" projesi kapsamında, ülkenin her yerinde değişik faaliyet ve etkinliklerin yapıldığını söyledi.
     Bu anlamda ilçede aile ziyaretlerinde bulunarak, yardıma muhtaç vatandaşlara sahip çıktıklarını ifade eden Baran, şöyle konuştu:
     "İlçemizdeki gönül elçileri, muhtaç aileler yararına kermes düzenledi. Kültürümüz ve dinimiz gereği yardımlaşmayı, fakire, muhtaca el uzatmayı bilen ve bunu yapan bir toplumuz. Erciş olarak fakire sahip çıkıyoruz. Bu kapsamda yürütülen faaliyette, yardımlaşma ve paylaşmayı amaç edindik."
     Kermese, Kaymakamı Baranın eşi Nihal Baran, Belediye Başkan Vekili Mehmet Nesim Aldeşer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Bedir, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir: Ali Dağer / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Ercişte ihtiyaç sahibi aileler yararına Kermes Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER