Engelliler Haftası

Engelliler Haftası -Taşucu Belediye Başkanı Açıkbaş, mesaj yayımladı


MERSİN (A.A) - Taşucu Beldesi Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Açıkbaş, mesajında, engelli vatandaşların toplumsal hayatlarını kolaylaştıracak, geleceğe güvenle bakmalarını sağlayacak tüm koşul ve imkanların oluşturulmasının, çağdaş yerel yönetim anlayışının öncelikli görevlerinden olduğunu belirtti.
     Engelli vatandaşların, günlük hayatının tüm imkanlarından gerektiği ölçüde yararlanabilmesi gerektiğini ve yeteneklerinin geliştirilmesinin de bir insanlık görevi olduğunu belirten Açıkbaş, şunları kaydetti:
     Sorumluluk taşıyan her vatandaşımız, engellilerimizi sevgi ve anlayışla kucaklamalı ve onların sorunlarına ilgiyle yaklaşmalıdır. Vatandaşlarımızın bu konuda bilinçlendirilmesi önemli bir zorunluluktur. Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmayı insanlık görevi olduğu gibi vazgeçilemez toplumsal bir sorumluluk olarak görmekteyiz. Şunu unutmamalıyız ki hepimiz birer engelli adayıyız. Engelliler Haftası dolayısıyla, engelli vatandaşlarımızın hayata sıkı sıkıya bağlanmalarını sağlamanın hepimizin toplumsal sorumluluğu olduğunu hatırlatıyor, tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum.
     (TÇ-NRD-AG)
<< Önceki Haber Engelliler Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER