Engelliler Haftası

Engelliler Haftası -AK Parti Isparta İl Başkanı Uzaktaş: -Amacımız, engelli engelsiz bütün vatandaşlarımızın ayrım yapılmadan ihtiyaç duydukları hizmeti iyi bir şekilde alabilmesidir


ISPARTA (A.A) - AK Parti Isparta İl Başkanı Nuri Uzaktaş, amaçlarının engelli engelsiz tüm vatandaşların ayrım yapılmadan ihtiyaç duydukları hizmeti iyi bir şekilde alabilmesi olduğunu belirtti.
     Uzaktaş, Engelliler Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye nüfusunun yüzde 12sini oluşturan engelli vatandaşların günlük hayatta karşılaştıkları sorunlara çözüm bulmak, kendilerine yetebilen bireyler olarak hayatlarını sürdürmek için gerekli olan desteği sağlamanın sosyal devlet olmanın önemli bir gereği olduğu kadar AK Parti olarak da temel hedefleri olduğunu ifade etti.
     Engelli vatandaşların kendilerine yetebilmeleri, bilgi ve kültür düzeylerini yükseltmeleri, meslek sahibi olarak iş edinmeleri ve sağlıklı ilişkiler kurup toplumun her alanına katılabilmeleri için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Uzaktaş, şunları kaydetti:
     Amacımız engelli engelsiz bütün vatandaşlarımızın ayrım yapılmadan ihtiyaç duydukları hizmeti iyi bir şekilde alabilmesidir. Bu konuda her gün adım adım daha iyiye gidiyoruz, gideceğiz. Tüm engelli vatandaşlara sağlıklı ve mutlu bir gelecek diliyorum. Akıp giden hayatın her safhasında engelli vatandaşların yanında olacağız.
     (ME-HS)
<< Önceki Haber Engelliler Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER