Engelliler Gününde engelliye ait büfe soyuldu

Engelliler Gününde engelliye ait büfe soyuldu -Denizlide engelli Mustafa Kayaya ait büfeden 20 bin lira değerindeki sigaralar çalındı


DENİZLİ (A.A) - Denizlide, bedensel engelli Mustafa Kayaya (50) ait büfeden yaklaşık 20 bin lira değerindeki sigaralar çalındı. Olayı güvenlik kameraları kaydetti.
     Alınan bilgiye göre, gece Altıntop Mahallesindeki bir iş merkezinin alt katındaki büfenin kepenklerini kıran 4 kişi, yaklaşık 20 bin lira değerindeki sigaraları alıp kaçtı.
     Bedensel engelli olan ve kanser tedavisi gördüğü belirtilen Kaya, sabah iş yerine geldiğinde fark ettiği olayı polise bildirdi.
     Polis, dükkanda bulunan güvenlik kameraları üzerinde yaptığı inceleme sonrası eşkalini belirlediği zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.
     Engeline rağmen iki çocuğunu okutmaya çalıştığını belirten Kaya, şöyle konuştu:
     Amacım, çocuklarımı okutup hayırlı bireyler yetiştirmek. Fakat bazıları da insanların iş yerinden hırsızlık yapıp, çaldıklarını yarı pahasına satıyorlar. Bugün Dünya Engelliler Günü, onlara engel yok, engel sizsiniz diyorum. Benin bir organım olmayabilir engel bu değil. Engel, insanın beyninin engelli olmasıdır. Bu tür insanların beyinleri engelli. Şu günde diyecek başka hiçbir şey bulamıyorum. İki çocuğumun hakkını aldılar. Beddua da etmek istemiyorum, Allaha havale ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Tolga Albay
     Yayıncı: Tolga Özgenç
<< Önceki Haber Engelliler Gününde engelliye ait büfe soyuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER