Engelliler bir araya geldi

Engelliler bir araya geldi -Dünya Zihinsel ve Fiziksel Engelliler Derneği Antalya Şubesi üyeleri ve aileleri bir araya geldi


ANTALYA (A.A) - Dünya Zihinsel ve Fiziksel Engelliler Derneği Antalya Şubesi üyeleri, engelli vatandaşlar ve aileleri bir araya geldi.
     Konyaaltı 23 Nolu plajdaki bir restoranda bir araya gelen engelli vatandaşlar ve aileleri, dernek hakkında görüş alış verişinde bulundu.
     Dernek Başkanı Hakan Arkın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, derneğin Antalya şubesinin 5 ay önce faaliyete girdiğini, yaptıkları etkinlikler ve üye kayıtları ile derneğin adının duyurmak istediklerini söyledi.
     Arkın, engelli vatandaşların ihtiyacı olan tekerlekli sandalye, baston, kulaklık gibi malzemeleri temin etmeye çalışacaklarını belirterek, derneğe ait bir rehabilitasyon merkezi kurmak için girişimlerde bulunduklarını kaydetti.
     Engelli vatandaşlarla ve aileleriyle tanışmak için bir araya geldiklerine değinen Arkın, Dernek olarak neler yaptık, neler yapabilirizi konuşmak için toplandık. Çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Engelliler bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER