Engelli öğrencilere mavi kapak ile destek

Engelli öğrencilere mavi kapak ile destek


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 40 bin mavi kapak toplayarak, engellerin kaldırılması için gönüllerini ortaya koydu.
     Öğrencilerin topladığı yaklaşık 40 bin kapak, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilecek.
     Her sene mavi kapak kampanyasına destek vermeye çalıştıklarını belirten Kayseri Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Ramazan Taraf, Geçen sene topladığımız 35 bin kapağı teslim ettik. İl Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla alınan 4 tekerlekli sandalyeyi Develi ilçesindeki çeşitli okullardaki engelli öğrencilerimize gönderdik. Öğrencilerimiz büyük bir özveri göstererek çok sayıda kapak topladı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.
     Engelli vatandaşlara ve öğrencilere destek olmaya çalıştıklarını vurgulayan Taraf, Engelli vatandaşlara yardım edebilmenin verdiği mutlulukla kapakları bir yıl boyunca öğrencilerimiz topluyor. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler bu kampanya devam ettikçe kapak toplamaya devam edecekler dedi.
     Kayseri Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinden Eyüp Taraç da, Mavi kapak kampanyası tamamen engelli bireylere destek olmak için başlatılmış bir sosyal projedir. Tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan birçok engelli insanımız maddi durum yetersizliği nedeniyle tekerlekli sandalye alamamakta. Engellerin aşılması için biz de bir şeyler yapmaya çalışıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Engelli öğrencilere mavi kapak ile destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER