Engelli derneklerinin üyeleri Vali Tunayı ziyaret

Engelli derneklerinin üyeleri Vali Tunayı ziyaret etti


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkaledeki engelli derneklerinin üyeleri, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Vali Güngör Azim Tunayı ziyaret etti.
     Tuna, ziyarette yaptığı açıklamada, engelli derneklerinin üyelerinin bir arada oturabileceği, ağırlayabileceği bir yerin olmadığını, derneklerin dar ve kısıtlı imkanlarla çalıştığını söyledi.
     Amaçlarından birisinin de tüm engellilerin bir arada olabileceği geniş mekanlar oluşturmak, geniş mekanlar tahsis etmek olduğunu belirten Tuna, İnşallah 2013 ya da 2014 bizim için bu hedefi gerçekleştirme yılları olabilir dedi.
     Tuna, isteğinin derneklerin tek başına ya da bir araya gelerek sosyal kalkınma projesi yapmaları olduğunu ifade ederek, Güzel projeler yaparsak ortaya olumlu bir şeyler çıkabilir diye düşünüyorum. Bu noktada sizlerde biraz kafa yorun ve bir an önce bir proje yapmaya başlayın. 2012 yılını Engelliler Yılı olarak ilan ettik, engelli kardeşlerimize biraz daha farkındalık oluşturmaya yönelik etkinliklerde bulunmaya çalıştık. Onlar da mutlu oldular ama tabi ki sürdürülebilir bir şeyler yapmak, ortaya kalıcı eserler koymak lazım diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Engelli derneklerinin üyeleri Vali Tunayı ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER