Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız , Kayseride -Bakan Yıldız, Kayseri Barosu Başkanı Konaçı ziyaret etti -Yıldız: Kayserinin gelişmesine, ilerlemesine yalnızca sanayisi, ticareti, turizmi ile değil, hukuk sistemi ile de kat


KAYSERİ (A.A) - Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayserinin gelişmesine, ilerlemesine yalnızca sanayisi, ticareti, turizmi ile değil, hukuk sistemi ile de katkı konması gerekiyor dedi.
     Bakan Yıldız, Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaçı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.
     Yıldız, ziyarette yaptığı konuşmada, Konaçı en son yapılan baro seçimlerindeki başarılarından dolayı tebrik ettiğini belirterek, Kayserinin gelişmesine, ilerlemesine yalnızca sanayisi, ticareti, turizmi, diğer faaliyetleri, sektörleri ile değil hukuk sistemi ile de katkı konması gerekiyor. Kayseri birçok yönü ile birlikte büyüyor dedi.
     Vatandaşların en temel hak ve hürriyet noktasında bulunan savunma haklarının düzenlenmesinde Kayseri Barosunun üzerine aldığı görevin son derece önemli olduğuna dikkat çeken Yıldız, baronun, gerek avukatların gerekse yargı sisteminin en önemli parçalarından bir tanesi olduğunu vurguladı.
     Baro Başkanı Konaç da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bakan Yıldız ile geçmişte beraber çalıştıklarını ve kendisini yakinen tanıdığını ifade etti.
     Türkiyenin hukuk devleti olmak adına verdiği mücadelede, önemli katkılar sağlandığını belirten Konaç, Biz de baro olarak İnşallah bu katkıları vermeye devam edeceğiz. İyi, güzel, doğru olan her şeyin yanında olmaya, eksiğini gördüğümüz hususlarda da uyarmaya, bir kardeşlik vazifesi yapmaya devam edeceğiz. Kayseri Barosu olarak gönlünü, kapısını her zaman siyaset kurumuna açmış, oradan istifade eden, karşılıklı istişarelerle şehrine, ülkesine hizmet eden bir baro olmak için gayret edeceğiz dedi.
    
     Muhabir: Musa Özyürek / Yücel Velioğlu
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER