Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız Edirnede -Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız: -Türkiye, yalnızca ekonomisi, idaresi ve iktisadiyle değil, aynı zamanda kalbi ve vicdanı ile büyüyor Ülkemiz için, her üç seçmenden ikis


EDİRNE (A.A) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye, yalnızca ekonomisi, idaresi ve iktisadiyle değil, aynı zamanda kalbi ve vicdanı ile büyüyor dedi.
     Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Edirne Valiliğini ziyaretinde yaptığı konuşmada, Edirnede bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, Edirnenin tarihi, tabii ve kültür varlıklarıyla son derece önemli bir bölge olduğunu söyledi.
     Edirnenin Türkiye için tükettiğinden daha fazla üreten bir bölge olduğunu belirten Yıldız, şunları kaydetti:
     Türkiye tüketim açısından mütevazi de olsa buradaki üretimlerin yerli kaynaklara katkı yapması açısından bizim için önemli bir yeri ve kıymeti vardır. Edirne, petrol üretimi açısından da önemli yerdedir. Elektrik dağıtım hizmetleri bu yılın başında kamudan özel şirketler verildi. Bu değişim ve gelişimin yerinde takip edilmesi açısından bu ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Edirnede doğalgaz kullanımı da geçen yıl başlamıştı. Bugün TREDAŞ Genel Müdürü, Petrol İşleri ve birçok kurumumuzla birlikte geldik. Ziyaret grubumuzda özel sektörün arama faaliyetlerinden sorumlu arkadaşlarımız da var. Bu arkadaşlarımız ile birlikte Tekirdağ ve Kırklareliyi de kapsayan bir koordinasyon toplantısı yapacağız.
     İncelemelerde de bulunacaklarını ifade eden Yıldız, AK Parti iktidarı olarak Enerji ve Tabii kaynaklar sektörü için 10 yıldır önemli atılımlar yaptıklarını anlattı.
     Edirne Valisi Gökhan Sözer, Edirne hakkında bilgi vermesinin ardından Bakan Yıldıza Edirne el sanatlarından oluşan hediyeler taktim etti.
    
     -Türkiyede ise her iki kişiden biri AK Partilidir
    
     Bakan Yıldız, valilik ziyaretinin ardından beraberindekiler ile birlikte yürüyerek Edirne AK Parti İl Başkanlığına geldi.
     Yıldız, AK Parti İl Başkanlığının toplantı salonunda yaptığı konuşmada, İl Koordinasyon Toplanıntılarının Türkiyenin çeşitli yerlerinde devam ettiğini, önümüzdeki hafta da Giresun, Trabzon ve Rizede olacaklarını söyledi.
     AK Parti iktidarının 10 yıldır Türkiyenin seyrini ve gidişatını değiştirdiğini belirten Yıldız, şunları kaydetti:
     Her birimiz gayretli ve tek tek çalışıyoruz. Türkiyedeki bu değişimi görüyoruz. Edirnede bunun en çarpıcı örneklerinden bir tanesidir. Edirnede her üç seçmenden bir tanesi AK Partilidir. Türkiyede ise her iki kişiden biri AK Partilidir. İnşallah buradaki hedefimiz, ülkemiz için her üç seçmenden ikisinin AK Parti dediği bir ortamı görmek istiyoruz. Unutmayalım, şu an çok sevdiğimiz yavrularımıza daha iyi bir Türkiye bırakabilmek için çalışıyoruz. Mutlaka ama mutlaka çok çalışmamız gerekiyor.
     Başbakanımızın çok önemli bir düşüncesi var. Ülkemizin ve partimizin menfaatleri çakışırsa, ülkemizi her zaman kollayacağız. Bu düşünce AK Parti hamdolsun şu ana kadar yaptığı tercihlerde hep ülke menfaatini düşündü ve doğruları ortaya koydu. Doğru yaptıkça güçlenirsiniz. AK Parti bunun en çarpıcı örneklerinden bir tanesini gösteriyor. Biz her gönle her kalbe hitap ediyoruz. Türkiye, yalnızca ekonomisi, idaresi ve iktisadiyle değil, aynı zamanda kalbi ve vicdanı ile büyüyor. Obez bir büyüme içerisinde değiliz. Biz, vatandaşlarımızın basiretine ve sağduyusuna hitap ettiğimiz müddetçe bunun karşılığını alırız.
     İl Başkanı Müjdat Kahvede, il başkanlığı olarak kadın ve gençlik kolları ile birlikte kordoneli bir şekilde çalışma sürdürdüklerini ifade etti.
     Bir süre basına kapalı devam eden toplantının ardından Bakan Yıldız, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katılmak üzere Devecihan Kültür Merkezine geçti.
    
     Muhabir: Cihan Demirci / Salih Baran
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER