Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız,

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Amasyada -Yıldız, Amasya Belediyesince Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen Fener Alayı yürüyüşüne katıldı


AMASYA (A.A) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Suriyede akan kanın Ramazan dolayısıyla durmasını temenni etti.
     Bakan Yıldız, eşi Selma Yıldız ve kızı Habibe ile geldiği Amasyada, belediye tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında, Fener Alayı yürüyüşüne katıldı. İstasyon Köprüsünden Yavuz Selim Meydanına kadar süren yürüyüşün ardından Bakan Yıldız, vatandaşlara hitap etti.
     Türkiyenin etrafındaki istikrarsızlıkların artık insan haklarını ihlal edici bir noktaya geldiğine dikkati çeken Yıldız, şöyle konuştu:
     Suriyede akan Müslüman kanının mutlaka durmasını, inşallah vicdanlara, sezgilere, basirete ve ferasete bu Ramazanın bereketiyle beraber inşallah giderilmiş olsun diyoruz. Oradaki akan kan inşallah bu vesileyle durmuş olur, idareciler bu manada iradelerini koymuş olur. Ve hep beraber barış içinde, kardeşlik içinde Türkiyede gönül rahatlığıyla bu Ramazan geçirilmiş olur.
     Türkiyenin her yönüyle ilerleyen ve büyüyen bir güç olduğunu ifade eden Yıldız, Ekonomisiyle iktisadıyla siyasetiyle vicdanıyla kalbiyle ve aklıyla hep beraber büyüyen bir Türkiyenin, inşallah hepimize refah seviyesini yükseltecek bir tarzda büyümesini temenni ediyorum. Ramazanın Amasyamıza, bölgemize, ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar temenni etmesini diliyorum dedi.
    
     Konuşmaların ardından, Ramazan meşalesini yakan Yıldız, daha sonra Sultan II. Beyazıd Camisinde teravih namazını kıldı.
     Bakan Yıldıza Amasya Valisi Abdil Celil Öz, AK Parti Amasya milletvekilleri Avni Erdemir, Naci Bostancı ile Belediye Başkanı Cafer Özdemir de eşlik etti.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER