Empati ve İletişim Enstitüsü Başkanı Yilmaz,

Empati ve İletişim Enstitüsü Başkanı Yilmaz, AK Parti Eskişehir Siyaset Akademisinde ders verdi


ESKİŞEHİR (A.A) - Empati ve İletişim Enstitüsü Başkanı Burak Yilmaz, AK Parti Eskişehir Siyaset Akademisinde ders verdi.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Yilmaz, kursiyerlere, empati ve iletişim kurallarını anlattı.
     Kendisiyle iletişime geçmeyenin, başka birisiyle iletişim kuramayacağını belirten Yilmaz, şunları kaydetti:
     "Kültürünü görmezden gelen toplumlara, dışarıdan kültür getiren çok olur. Her akşam bir saatinizi, ailenizle kitap okumak için ayırın. Siz ne yaparsanız, çocuğunuz sizi örnek alır. Çocuğunuza, kitap oku demeyin. Siz kitap okuyun ve göreceksiniz sizin yaptığınız şey, çocuk için önemlidir, o da sizin gibi kitap okuyacaktır. Çocuğunuz, siz sigara içerseniz sigara içer, kitap okursanız kitap okur. O yüzden güzel alışkanlıklarla meşgul olun. Aile içinde iletişimde olun. İnsanlarla samimi bir iletişim içine girmek istiyorsak, dedikodu yapmamalıyız. Dedikodu, toplum içerisinde samimiyeti ortadan kaldırır. Samimiyet kalkarsa, Nerede o eski dostluklar- sözünü hep duyarız."
     Ders sonunda, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Yilmaza, Odunpazarı Belediyesi Cam Atölyesinde yapılan tablo hediye etti.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Empati ve İletişim Enstitüsü Başkanı Yilmaz, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER