Emniyet Müdürü Yüksel, personelinin yeni yılını

Emniyet Müdürü Yüksel, personelinin yeni yılını SMS ile kutladı


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel, emniyet personelinin yeni yılını kutlama SMSi göndererek tebrik etti.
     Yüksel, il merkezi ve ilçelerde görev yapan yaklaşık bin emniyet personeline 2013 yılının tüm mesai arkadaşlarım ve ailelerine huzur, mutluluk ve sağlık getirmesi dileklerimle şekilindeki mesajını yeni geliştirilen sistem üzerinden cep telefonlarına ulaştırdı.
     Ayrıca Yüksel, yayımladığı kutlama mesajında, Nevşehir polisinin, genç ve dinamik yapısıyla, alt yapısını eğitim sistemleriyle donatan, hizmetlerindeki başarısını teknoloji ile pekiştiren, kendine inanan, güvenen ve her zaman halkının yanında olan bir polis teşkilatı olmakla gururlu olduklarını belirtti.
     2013 yılında da Nevşehirde var olan huzur ortamının devamını sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Yüksel, mesajına şöyle devam etti:
     Nevşehir Emniyet Müdürlüğü olarak, birlikte yüklendiğimiz kutsal görevlerimizin sorumluluğuyla, halkımızın huzurlu ve güvenli bir biçimde hiçbir endişe taşımadan yaşayacağı ortamları sürekli kılmak için, kanun ve nizamların öncülüğü, bilim ve teknolojinin katkılarıyla gece-gündüz demeden çalışmalarımızı omuz omuza, birlik ve beraberlik içerisinde 2013 yılında da sürdüreceğiz. Tüm mesai arkadaşlarımın yeni yılını tebrik eder, aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice yıllar diler, tüm şehitlerimize ve vefat eden meslektaşlarımıza Allahtan rahmet, gazi ve emeklilerimize sağlık ve esenlik dolu günler temenni ederim.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Emniyet Müdürü Yüksel, personelinin yeni yılını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER