Emniyet Müdürü Seyhan için veda töreni

Emniyet Müdürü Seyhan için veda töreni düzenlendi


SİVAS (A.A) - Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile merkeze alınan Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan için veda programı düzenlendi.
     İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende konuşan Seyhan, 3 yıldır görev yaptığı kentte acı ve tatlı günler paylaştıklarını, Sivasın huzur ve güvenliği için çalıştıklarını ifade etti.
     Görev süresi boyunca mesai arkadaşlarının, teşkilatı zor durumda bırakacak bir durumla karşı karşıya bırakmadığını belirten Seyhan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
     Bu nedenle hepinize teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantınızda ailenizle birlikte huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum. Sivasta suçların azalmasında memurundan amirine tüm arkadaşlarımızın büyük katkısı oldu. Bu başarı sizlere ve bizi destekleyen Sivas halkına aittir. 43 yıllık görev hayatımda kapıma gelen hiç bir insanı kırmadım ve vicdanen huzurluyum.
     Kentteki görev süresi boyunca emniyet teşkilatından desteğini esirgemeyen kamu kurumlarına ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür eden Ahmet Kemal Seyhan, mesai arkadaşlarını son günlerde artan terör olaylarına karşı da uyararak, Benim size söyleyeceğim tek şey görevinizi yaparken lütfen her zaman dikkatli olun. Bu kahpeliğin ne zaman, nereden geleceği belli olmuyor. O nedenle uyanık olmak durumundayız. Nöbetlerinizde uyumamaya özen gösterin, arkadaşlarınızı uyarın. En büyük sevincim 3 yıl içerisinde sizlerin burnunu kanatmadım, çoluk çocuğunuzu ağlatmadım. Allaha emanet olun dedi.
     Seyhan, konuşmasının ardından eşi Güler Seyhan ile birlikte polis memurlarıyla tek tek tokalaşarak vedalaştı. Vedalaşma sırasında bazı polis memurlarının duygulandıkları görüldü.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Emniyet Müdürü Seyhan için veda töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER