Emlak ve ÇTVde son gün 30

Emlak ve ÇTVde son gün 30 kasım


MERSİN (A.A) - Emlak vergisi ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisinin 2. taksit ödeme süresi 30 Kasım Cuma günü mesai bitiminde sona erecek.
     Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yaptığı açıklamada, vatandaşları ödemelerini zamanında yapmaları ve cezalı duruma düşmemeleri konusunda uyardı.
     Halkın daha iyi hizmet alması noktasında toplanan vergilerin, yine halka hizmet olarak geri döndüğünü ifade eden Tuna, Mükelleflerimiz vergilerini, belediyemiz veznelerinden nakit olarak ya da kredi kartıyla ödeyebileceklerdir. Her konuda olduğu gibi vergi borçları konusunda da hassasiyet gösteren halkımızın ödemelerini zamanında yapacağına ve cezai müeyyidelere bırakmayacaklarına inancım tamdır dedi.
     Mükelleflerin, vergi borçlarını Toroslar Belediyesindeki veznelerden, Yalınayak ve Güneykent mahallelerinde bulunan Teknik Hizmetler Müdürlüğünde açılan tahsilat şubelerinden de ödeyebilecekleri belirtildi.
     Öte yandan, Toroslar Belediyesine bağlı mükelleflerin, Toroslar Belediyesine ait www.toroslar.bel.tr internet adresine girerek emlak, iş yerleri için çevre temizlik, ilan reklam vergileri ve genel tahakkuk borçlarını öğrenebilecekleri bildirildi.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Emlak ve ÇTVde son gün 30 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER