Emirdağ ilçesinde KOSGEB ve İŞKURdan bilgilendirme

Emirdağ ilçesinde KOSGEB ve İŞKURdan bilgilendirme toplantısı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Emirdağ ilçesinde, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından, kuruluşlara ve yatırımcılara verilen destekler ve teşviklerle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
     Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Emirdağ Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, nüfus kaybeden değil nüfusu artan bir Emirdağa ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, her türlü alt yapısı hazır olan ilçeye yatırımcıları beklediklerini kaydetti.
     Emirdağın önemli nüfusunun Eskişehir ve Belçikada yaşadığını anımsatan Ağca, şöyle konuştu:
     Bu yerlerde çok sayıda iş adamımız var. Özellikle Avrupadaki iş adamlarımızdan, esnafımızdan Emirdağa dönük bir şeyler yapıp yapamayacakları konusunda sorular alıyoruz. Bizim her zaman onlara söylediğimiz şey, Emirdağda gerekli altyapı var. Emirdağda yapılacak yatırımlar her zaman için başarıya ulaşır ve biz de kaymakamlık olarak onlara elimizden gelen her türlü desteği sağlarız. Yerelin bu şekilde yatırımlara hazır olmasının dışında devletimizin son dönemde vermiş olduğu destekler oldukça fazla.
     Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala ise İŞKUR ile Emirdağ Belediyesinin birçok başarılara imza attığını, belediyenin İŞKURdan en fazla yararlanan belediyelerden olduğunu bildirdi.
     İŞKUR Afyonkarahisar Müdürü Erdem Ünlüyalvaç da işverenin ihtiyaç duyduğu elemanların teminini sağladıklarını, bunun için de mesleki eğitim kursları düzenlediklerini hatırlattı.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Emirdağ ilçesinde KOSGEB ve İŞKURdan bilgilendirme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER