Emette Mübarek Üç Aylar ve Kazandırdıkları

Emette Mübarek Üç Aylar ve Kazandırdıkları konferansı -Bursa Müftüsü Gündüz: Günahların affedilmesi için Üç Aylar büyük fırsattır


KÜTAHYA (A.A) - Bursa Müftüsü Mahmut Gündüz, günahların affedilmesi için Üç Ayların büyük fırsat olduğunu söyledi.
     Gündüz, Emet Belediyesi tarafından Belediye Düğün Salonunda düzenlenen Mübarek Üç Aylar ve Kazandırdıkları konulu konferansta, Recep, Şaban ve Ramazan aylarının, günahların affedilmesi için büyük fırsat olduğunu bildirdi.
     Bir işe girildiğinde o iş için bir plan ve hazırlık yapıldığını, plansız ve programsız o işe başlanırsa başarılı olunamayacağını belirten Gündüz, şöyle devam etti:
     Ahiret hayatımız da böyledir. Ahiret hayatımızı planlamaz, programlamazsak başarılı olamayız. İçinde bulunduğumuz Üç Aylar, plan ve program yapmamız için bizlere büyük fırsattır. Üç Ayları sanki bir daha bu ayları göremeyecekmişiz gibi değerlendirmeliyiz. Günahlar insanlar için var. Benim de günahlarım vardır. Ancak günahlarımız bizi rahatsız etmeli. İşlenen günahlar insanı rahatsız etmiyorsa sıkıntı vardır. Günahların affedilmesi için Üç Aylar büyük fırsattır. Allah bütün günahları affeder ama kullara karşı işlenenlerin affedilmesi için kullardan helallik alınması gerekmektedir.
     Konferansa, Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, AK Parti Emet İlçe Başkanı Mehmet Yerem ve vatandaşlar katıldı.
     (AE-SDT-MRS)
<< Önceki Haber Emette Mübarek Üç Aylar ve Kazandırdıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER