Emette Haydi Çocuklar Camiye kampanyası

Emette Haydi Çocuklar Camiye kampanyası -Kampanyaya katılan çocuklar ödüllendirilecek


KÜTAHYA (A.A) - Emet Müftülüğünce düzenlenen Haydi Çocuklar Camiye kampanyasına katılan çocuklara ödülleri, 15 Eylülde gerçekleştirilecek törende verilecek.
     Müftü İsmail Temur, gazetecilere yaptığı açıklamada, kampanyanın 22 Haziran-17 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirildiğini bildirdi.
     Kampanyaya 675 çocuğun katıldığını belirten Temur, şunları kaydetti:
     Geleceğimiz olan çocuklarımıza camilerimizi sevdirmek, camilerin manevi ikliminden yararlanmalarını sağlamak amacıyla tertiplediğimiz kampanyaya katılarak günde 5 vakit namazını camilerimizde cemaatle kılan 675 çocuğumuza ödülleri, 15 Eylülde Emet Thermal Resort Otelde düzenlenecek törenle verilecek. Törene, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Davut Kaya ve Kütahya Müftüsü Mustafa Üskülüplü ile çok sayıda davetli iştirak edecek. Törende, Kuran-ı Kerim ziyafeti de gerçekleştirilecek.
    
     -Emet ve Hisarcıkta kadastro yenileme çalışması başladı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Emet ve Hisarcık ilçelerinde kadastro yenileme çalışması başlatıldı.
     Kaynarca Mahallesi Muhtarı Dursun Gökduman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Emet ve Hisarcık ilçelerini kapsayan kadastro yenileme çalışmalarının Kaynarca, Kapaklıca ve Hamam mahallelerinden başladığını bildirdi.
     Çalışmaların daha sonra diğer mahallelerde yapılacağı bilgisini veren Gökduman, Ölçümler sonucu oluşacak listeler, muhtarlıklarda askıya çıkarılacak. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için kadastro ölçümleri sırasında tapularıyla gayrimenkullerinin başında bulunması gerekiyor. Mahallemizde ölçümler önümüzdeki hafta başına kadar sürecek. Daha sonra Kapaklıca ve Hamam mahallelerimizde devam edecek dedi.
    
     Muhabir: Abdülkadir Ekmekçioğlu
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Emette Haydi Çocuklar Camiye kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER