Elite World Oteli 1 Eylülde müşteri

Elite World Oteli 1 Eylülde müşteri kabulüne başlıyor


VAN (A.A) - Vanda 2 yıl önce temeli atılan Elite World Van Hoteli, 1 Eylülde müşteri kabulüne başlıyor.
     Vali Münir Karaloğlu, Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan otel binasında incelemelerde bulunarak Elit Turizm Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Elikten bilgi aldı.
     Otelin en üst katında bulunan balo ve fuaye bölümleri ile kral dairesi, süit odaları, toplantı salonları bölümlerini gezen Karaloğlu, otelin çok güzel bir şekilde dizayn edildiğini söyledi.
     Karaloğlu, projesinden itibaren her aşamasını takip ettiği otelin nasıl olacağını kendisinin de merak ettiğini ifade ederek, Vanda aynı anda birden fazla toplantının yapılabileceği otel eksikliğini giderdiğini kaydetti.
     Karaloğlu, Bu otel 6 salonu ile bölgede özellikle kongre, konferans turizmi açısından da ciddi bir boşluğu dolduracak. Bu oteli yapan Coşkun Elik ve ailesine teşekkür ediyorum. Sayın Başbakanımızın turizmcilere Doğuya, Güneydoğuya otel yapın çağrısından sonra gelip buraya otel yaptılar. Bir Vanlı hemşehrimiz olarak kendi şehrine çok güzel bir eser kazandırdı. İnşallah bu otel Vanın turizminin gelişmesine de çok ciddi katkı sağlayacak dedi.
     Toplam 230 odası olan otelin her biri 131 metrekare alana sahip 2 adet kral dairesi ve 8 adet de süit odası bulunuyor. 14 katlı ve 18 bin metrekare alana sahip olan otelde sauna, Türk hamamı ve kar odaları da bulunuyor. Otelde yaklaşık 100 kişinin istihdam edilecek.
    
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber Elite World Oteli 1 Eylülde müşteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER