Elazığ Yöresel Ürünleri Ambalaj Yarışması

Elazığ Yöresel Ürünleri Ambalaj Yarışması -İlk üçün belirlenemediği yarışmada, 5 esere mansiyon ödülü verildi


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Valiliği ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği koordinasyonunda düzenlenen Elazığ Yöresel Ürün Ambalaj Tasarımı yarışmasında ilk üçe değer eser bulunamazken, 5 ürüne mansiyon ödülü verildi.
     Elazığ Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, ambalaj sektöründe tasarımcı geliştirmeye yardımcı olmak, genç tasarımcıları profesyonel çevrelerle buluşturmak ve Türkiyede özgün ürün geliştirme çalışmalarına destek olmak amacıyla Valilik ile İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen yarışmanın sonlandırıldığı bildirildi.
     Vali Yardımcısı Tarık Bahadır, jüri değerlendirmesinden önce yaptığı konuşmada, yarışmanın amacının Elazığın kendine has ürünlerin özel ambalajlarla tanıtım ve pazarlanmasına öncülük etmek olduğunu ifade ederek, 24 ürünün yarışmaya katıldığını belirtti.
     İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu ise yöresel ürünlerin tanıtılması ve satılmasında ambalaj konusunda yaşanan eksikliği gidermek ve sektörün ufkunu açmak için böyle bir yarışma düzenlediklerini kaydetti.
     Yapılan değerlendirmede jüri üyelerinin ilk üçe girecek değerde eser bulamadığı bildirilen açıklamada, 5 esere mansiyon ödülü verildiği bildirildi.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Elazığ Yöresel Ürünleri Ambalaj Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER