Elazığ Fotoğraf Festivali Projesi

Elazığ Fotoğraf Festivali Projesi -Fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Fotoğraf Festivali Projesi kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
     Elazığ Valiliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün koordinesinde, Fırat Üniversitesi, İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının ortaklığında düzenlenen, Fırat Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen fotoğraf festivalinin ödül töreni, kentteki bir otelde gerçekleştirildi.
     Jüri tarafından yapılan değerlendirmeler neticesinde Mustafa Tarık Canbayın fotoğrafı birinci, Ozan Bilgiserenin eseri ikinci, Hakan Tezelin fotoğrafı üçüncü oldu. Dereceye girenlere ödülleri Vali Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal tarafından verildi.
     Etkinlikte emeği geçenlere Vali Erol tarafından plaket verildi. Erol, burada yaptığı konuşmada, Elazığı tanıtmak adına önemli bir çalışma gerçekleştirildiğini dile getirerek, fotoğraf sanatçılarından Elazığı unutmamalarını ve kentin tanıtımına katkı sağlamaya devam etmelerini istedi.
     Etkinlik yöresel Kürsübaşı konseriyle sona erdi.
    
     Muhabir: İsmail Şen / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Elazığ Fotoğraf Festivali Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER