Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -Batmanlı öğrenciler FÜyü gezdi


ELAZIĞ (A.A) - Batmanlı 80 lise öğrencisi Fırat Üniversitesini (FÜ) gezdi.
     Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Batman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sınav öncesi motivasyon olması amacıyla 12. sınıf öğrencileri arasından seçilerek Elazığa gönderilen 80 öğrenciye FÜ gezdirildi.
     Kendilerine eşlik eden 6 öğretmenle birlikte yerleşke ve fakülteleri gezen öğrenciler, daha sonra Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağı makamında ziyaret etti.
     Rektör Prof. Dr. Demirdağdan üniversite hakkında bilgi alan öğrenciler, FÜyü çok beğendiklerini ve burada okumak istediklerini belirttiler.
     Rektör Demirdağ, öğrencilere üniversiteyi tanıtan çeşitli materyaller verdi.
    
     -Kaçakçılıkla mücadele-
    
     Elazığda 12 bin 900 paket kaçak sigara ele geçirildi.
     Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Yazıkonak beldesi girişindeki uygulama noktasından kaçan C.Ç. yönetimindeki 34 JD 3221 plakalı aracın kovalamaca sonucu Yurtbaşı beldesinde durdurulduğu belirtildi. Araçta yapılan aramada, 6 bin 900 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği belirtildi.
     Ayrıca, Kekliktepe Kavşağında oluşturulan uygulama noktasından dur ihtarına uymayarak kaçan 49 AS 355 ve 49 T 0025 plakalı araçların takip sonucu durdurulduğu, her iki araçta toplam 6 bin paket kaçak sigara bulunduğu kaydedildi.
    
     Muhabir: Ömer Fansa
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER