Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -Fırat Üniversitesi, Erasmus Programı kapsamında 2012-2013 eğitim-öğretim yılında 443 bin avro hibe kullandırdı


ELAZIĞ (A.A) - Fırat Üniversitesi ((FÜ), Erasmus Programı kapsamında 2012-2013 eğitim-öğretim yılında 443 bin avro hibe kullandırdı.
     FÜden yapılan yazılı açıklamada, Fırat Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisinin Erasmus Programı kapsamında kullandırdığı hibe miktarının, 2012-2013 akademik yılı için 443 bin avro olarak belirlendiği kaydedildi.
     Avrupa Birliği Programları Başkanlığının açıkladığı rakamlara göre, Fırat Üniversitesinin Türkiyedeki tüm üniversiteler arasında Personel Eğitim Alma Hareketliliğinde (Staff Training Moblility) 6. sırada, Personel Ders Verme Hareketliliğinde ise (Teaching Staff Mobility) 8. sırada yer aldığı belirtildi.
    
     -FÜ Hastanesine yeni atamalar-
    
     FÜden yapılan yazılı açıklamada, Fırat Üniversitesi Hastanesinden daha önce çeşitli nedenlerle ayrılan öğretim üyelerinin geri dönmeye başladığı ve eksik olan bölümlere de yeni atamalar yapıldığı bildirildi.
     Hastaneden daha önce ayrılan Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslan Ardıçoğlunun görevine geri döndüğü, ayrıca uzun zamandan beri öğretim üyesi bulunmayan Onkoloji Anabilim Dalına da öğretim üyesi atandığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Onkoloji Anabilim Dalına Yrd. Doç. Dr. Mustafa Canhoroz atanırken, enfeksiyon hastalıklarına Yrd. Doç. Dr. Affan Denk, Beyin ve Sinir Cerrahisine Yrd. Doç. Dr. Bekir Akgün, radyolojiye Yrd. Doç. Dr. Ahmet Kürşat Poyraz, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Çocuk Nörolojisine Yrd. Doç. Dr. Hepsen Mine Serin, ortopedi ve travmatolojiye Yrd. Doç. Dr. Murat Gürger, fizik tedavi ve rehabilitasyona Yrd. Doç. Dr. Gürkan Akgöl, Nöroloji Anabilim Dalına ise Yrd. Doç. Dr. Murat Gönen atandı.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER