Elazığdaki trafik kazası

Elazığdaki trafik kazası -Şehit polis memuru Biçerin cenazesi memleketi Ağrıda toprağa verildi


AĞRI (A.A) - Elazığdaki trafik kazasında şehit olan polis memuru Taha Yasin Biçerin cenazesi memleketi Ağrıda toprağa verildi.
     Şehit polis memuru Biçerin cenazesi, Elazığdan Ağrının Patnos ilçesindeki Çifte Minareli Camiye getirildi. Kılınan namazın ardından Biçerin cenazesi, Patnos ilçe mezarlığına defnedildi.
     Törende şehit Biçerin yakınlarının Kürtçe ağıtlar yaktığı görüldü.
     Cenaze törenine Kaymakam Üzeyir Yılmaz, 3. Jandarma Alay Komutanı Albay Murat Koçyiğit, Patnos İlçe Emniyet Müdür Vekili Kazım Günay Demiralay, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Işıkın yanı sıra şehit polis memuru Biçerin Elazığdan gelen mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Cenaze törenin ardından Biçerin mesai arkadaşları, Cami Mahallesinde taziyeleri kabul eden baba Kazım Biçere başsağlığı dileğinde bulunarak, Türk bayrağı verdi.
     Öte yandan kazada şehit olan diğer polis memurlarından Abdullatif Yavuzun da 2003-2010 yılları arasında Patnosta görev yaptığı öğrenildi.
     Sivrice ilçesi Gözeli yol ayrımında dün meydana gelen trafik kazasında, Elazığ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları Abdullatif Yavuz (47), Murat Koç ve Taha Yasin Biçer ile beton mikseri şoförü Niyazi Çetin (62) ve oto kurtarıcı sürücüsü Feti Tümer yaşamını yitirmişti.
    
     Muhabir: İdris Emre Savman / Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Elazığdaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER