Elazığda ilk iftar

Elazığda ilk iftar -iftar çadırında vatandaşlar, ilk oruçlarını çorba, bulgur pilavı ve tatlı ile açtılar


ELAZIĞ (A.A) - Elazığda vatandaşlar ilk oruçlarını belediye tarafından kurulan iftar çadırında çorba, bulgur pilavı ve tatlı ile açtılar.
     Ahmet Aytar Spor Salonu yanındaki alana kurulan iftar çadırına gelen vatandaşlar, sıraya girerek tablet ve yanlarında getirdikleri kaplara yemek aldı. Vatandaşlar, Elazığ Belediyesi tarafından hazırlanan ilk günkü menüde bulunan mercimek çorbası, etli bulgur pilavı ve tulumba tatlısıyla ilk iftarlarını açtılar.
     İlk iftarını kurulan çadırda vatandaşlarla birlikte açan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iftarın ilk gününde hemşehrilerle birlikte iftar yapmak için alana geldiğini belirterek, 13 mahallemizde çalışmalarımız devam ediyor. İftardan bir saat önce yemekleri dağıtıyoruz. Buraya gelemeyen değerli hemşehrilerimiz evlerine götürerek iftarlarını yapıyorlar dedi.
     Selmanoğlu, Ahmet Aytar Spor Salonu yanındaki alana kurulan iftar çadırının ve 13 mahalledeki yemek dağıtım yerlerinin Ramazan ayı boyunca hizmet vereceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen / Ömer Fansa
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Elazığda ilk iftar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER