Ekonomi Bakanı Çağlayandan, Mersinde iftar yemeği

Ekonomi Bakanı Çağlayandan, Mersinde iftar yemeği


MERSİN (A.A) - Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Mersinde iftar yemeği verdi.
     Çağlayanın Akdeniz ilçesi İmam Hatip Lisesi bahçesinde verdiği iftar yemeğine Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Mersin milletvekili Nebi Bozkurt, AK Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     İftardan sonra kürsüden halka hitap eden Çağlayan, konuşmasına Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın diye başladı.
     Seçim öncesi söz vermiştik. Bana demişlerdi ki, sizi 4 yıl sonra mı göreceğiz. Ben de dedim ki, o kadar çok göreceksiniz ki, görmekten bıkacaksınız diyen Çağlayan, şunları söyledi:
     İnsana hizmeti temel amaç edinmiş olan bir iktidarız. Sizlere hükmetmeye değil, hizmet etmeye geldik. Mersini daha güzel yapmak için gece gündüz çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Kısa sürede kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz. Mersin, özlemiş olduğu hizmetlere kavuşsun istiyoruz. Belediye seçimlerini çok önemsiyoruz. Elde ettiğimiz başarıları yerel yönetimlerde de elde etmek istiyoruz. Mersin halkı hizmete susamış. Mersinde yerel seçim startını başlattık. Nasıl hizmet verileceğini Mersin halkı görecek. Sizlere güvenerek Mersin büyükşehir belediyesi ve 13 ilçeye talibiz. Allahın verdiği çalışma azmiyle bunu istiyoruz.
     Mersinlinin Mersinde hakettiği gibi yaşamadığını belirten Çağlayan, konuşmasına şöyle devam etti:
     Bu hizmetleri Mersinli hak ettiği için yapacağız. Bu mübarek günler bize hayırlar getirsin. Böylesine güzel bir günde Allah bizim beraberliğimizi bozmasın. İster Kürt, ister Türk, Arap, Yörük, Laz, Çerkez, Alevi, Sunni olsun, yeterki birlikten yana olsun, başımızın üstünde yeri var. Türkiye ekonomisi geliştiği zaman, Türkiye büyüdüğü zaman neler yaptıklarını görüyorsunuz. Ama bunlara pirim vermeyeceğiz. Birlik, kardeşlik içinde evelallah tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Allah ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Ama Allahtan önce biz buna fırsat vermeyeceğiz.
     Çağlayan, konuşmasının ardından bir hayırsever tarafından alınan tekerlekli sandalyeyi engelli bir vatandaşa hediye etti.
    
     Muhabir: Nurdan Mısırlıoğlu Toros
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Ekonomi Bakanı Çağlayandan, Mersinde iftar yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER