Ekonomi Bakan Yardımcısı Sever:

Ekonomi Bakan Yardımcısı Sever: -Türkiyede barış, istikrar ve güven ortamı sürdükçe, hızlı kalkınma ve gelişme hamlesi daha da hızlanarak devam edecektir


MERSİN (A.A) - Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Türkiyede barış, istikrar ve güven ortamı sürdükçe, hızlı kalkınma ve gelişme hamlesi daha da hızlanarak devam edecektir dedi.
     Sever, milletvekilleri Ahmet Tevfik Uzun, Çiğdem Münevver Ökten ve Nebi Bozkurt ile AK Parti il binasında partililerle bayramlaştı.
     Sever, buradaki konuşmasında, özü teslimiyet olan İslam dininde, barış, kardeşlik ve dostluk duygularının Kurban Bayramında en üst seviyede yaşandığını söyledi.
     Dünyada yaşanan sorunlara rağmen, barış ve huzur içerisinde yaşamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Sever, şöyle devam etti:
     Türkiyede, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın önderliğinde istikrar ve güvenin temelleri atıldı. Ülkemiz güvenilir ve istikrarlı duruşuyla diğer ülkelere örnek konuma geldi. Ekonomide, dış politikada, sağlıkta ve eğitimde çok ciddi hamleler gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Güven ve siyasi istikrar olmadığı zaman elde edilen başarıları sürdürmek oldukça zor. Türkiyede barış, istikrar ve güven ortamı sürdükçe ülkede, hızlı kalkınma ve gelişme hamlesi daha da hızlanarak devam edecektir.
     Türkiyenin dünyanın farklı yerlerinde sıkıntı yaşanmasına rağmen hızla büyümesini devam ettirdiğini anlatan Sever, Avrupada en hızlı büyüyen, kalkınan ülkelerin başında geliyoruz. Dünyada ise en hızlı büyüyen ülke, Çinden sonra Türkiye. Bu büyüme Türkiyedeki güven ve istikrarın ürünündür diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Ekonomi Bakan Yardımcısı Sever: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER