Ekim güneşi turistleri sevindirdi

Ekim güneşi turistleri sevindirdi -Ölüdenizde ekim ayında sıcak havayı fırsat bilen tatilciler sahilleri doldurdu


MUĞLA (A.A) - Hava sıcaklığının 31 derece ölçüldüğü Fethiyenin Ölüdeniz beldesinde sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, sahilleri doldurdu.
     Belcekız Plajında şezlonglara uzanan turistlerden bazıları güneşlenirken, kimi turistler ise denizin keyfini çıkarttı.
     Bu yıl 13üncüsü düzenlenen Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali nedeniyle yoğunluğun yaşandığı beldede, kumsalda güneşlenen turistler, Babadağdan atlayış yaptıktan sonra Belcekız Plajına iniş yapan paraşütçüleri izledi.
     Adrenalin tutkunu turistler, Babadağdan atlayış yaparak Ölüdenizi kuş bakışı izleme imkanı buldu. Tatilini Ölüdenizde geçiren turistler, festival nedeniyle çeşitli etkinliklerin düzenlendiği plajda, yaz sezonunun son sıcak günlerini değerlendirdi.
     Hava oyunları festivaline katılmak için İstanbuldan Ölüdenize gelen Selim Ölmez Can, AA muhabirine, yaz sezonunun son günlerinde denize girmenin farklı bir duygu olduğunu belirterek, İstanbulda da hava güzeldi, ancak denize girilecek kadar sıcak değildi. Hava oyunları festivali için ailemle geldim. Sabah yamaç paraşütüyle atlayış yaptım, öğleden sonra ise ailemle denizin keyfini çıkarıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ekim güneşi turistleri sevindirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER