Eğitim

Eğitim-İş Kırklareli Şube Başkanı Girgin: -Meslek onurumuz için 19 Ocakta Tandoğandayız


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Eğitim-İş Kırklareli Şube Başkanı Hayri Girgin, Meslek onurumuz için 19 Ocakta Tandoğandayız dedi.
     Girgin, Eğitim-İş Kırklareli Şubesinde düzenlediği basın toplantısında Eğitim-İş olarak, 19 Ocak Cumartesi günü Tandoğanda geniş katılımlı bir eylem gerçekleştireceklerini söyledi.
     Toplumsal sorumluluk bilincini daima önde tutan eğitim çalışanlarının sorunlarını dile getireceklerini ifade eden Girgin, şöyle devam etti:
     Siyasi iktidarların eğitimde uyguladığı yanlış politikalar sonucunda, cumhuriyetimizin 90. yılına gireceği bir dönemde kaygı verici boyutlara ulaşmıştır. Özellikle son 10 yılda eğitimde uygulanan politikalar ise mesleğimizi yıkım kararlarına dönüşmüştür. Bu süreçte siyasi iktidar, eğitim çalışanlarının mücadelesinde halktan alacağı desteği engellemek amacıyla mesleğimizi itibarsızlaştırma üzerine politika izlemektedir.
     Meslek onurumuz için 19 Ocakta Tandoğandayız. Eğitim çalışanlarına uygulandığı haksız yaptırımları bir kez daha yüksek sesle Ankaradan haykıracağız.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER