Eğitim

Eğitim-Bir-Senden AAya ziyaret -Sivas Şube Başkanı Karakoç ve başkan yardımcıları, AA Sivas Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti


SİVAS (A.A) - Eğitim-Bir-Sen Sivas Şube Başkanı İlhan Karakoç ve beraberindeki heyet, Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Karakoç ile başkan yardımcıları Mustafa Yıldırım, Erol Kaynarpınar ve Halil İbrahim Temiz, AA Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkun ile çalışanların 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.
     Ziyarette konuşan Karakoç, basın sektörünün mutfağında çalışanlara ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi. AAnın, doğru, tarafsız ve hızlı haberciliğiyle tanındığını dile getiren Karakoç, Son dönemde özellikle uluslararası arenada milli ajansımızın sesini duymak bize mutluluk veriyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.
     Memur-Sen Konfederasyonu olarak meydanlara çıkacaklarını belirten Karakoç, okullarda başörtüsüne özgürlük için 10 milyon imza toplayıp Başbakanlığa göndermeyi düşündüklerini kaydederek, Okullarda kıyafet serbestliği getirildi. Bunun içinde sadece bir yasak var, başörtüsü yasağı. Bunu anlamlı bulmuyoruz, değişmesi gerekir diye konuştu.
     Gerçekten inancı gereği başörtüsü takanların önündeki engelin kalkması gerektiğini vurgulayan İlhan Karakoç, Hükümete de sesleniyoruz, bu ayıbı ortadan kaldırın dedi.
     Ziyaretin anısına Karakoç ve Coşkun, birbirlerine çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER