Eğitim Bir

Eğitim Bir-Sen Gercüş İlçe Temsilcisi Atilla Yaramış: İnanıyoruz ki, bu topraklarda barış, huzur ve refahın tekrar hayat bulması Erbakan hocamızın fikri ideali ve aksiyonunu anlamaya bağlıdır


BATMAN (A.A) - Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen' class='textetiket' title='Eğitim Bir-Sen haberleri'>Eğitim Bir-Sen) Gercüş İlçe Temsilcisi Atilla Yaramış, İnanıyoruz ki, bu topraklarda barış, huzur ve refahın tekrar hayat bulması Erbakan hocamızın fikri ideali ve aksiyonunu anlamaya bağlıdır dedi.
     Yaramış, eki başbakanlardan Necmettin Erbakanın vefatının 2. yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Erbakanın yaşadığı dönemde hakkıyla anlaşılmadığını ifade etti. Erbakanın ülkenin yetiştirdiği en büyük liderlerden biri olduğunu belirten Yaramış, şöyle dedi:
     27 Şubat 2011 tarihinde rahmete kavuşan merhum Erbakan hocamızın vefatının üzerinden geçen 2 yıl, onun fikirlerindeki ve idealindeki ulviliği biraz daha ortaya çıkmıştır. Onun, kendi döneminde hakkıyla anlaşılmadığı aşikardır. Zira nice dayatma ve baskılara maruz kaldığı ömrü, bunun en büyük kanıtıdır. Merhumun yegane gayesi, kendi ifadesiyle bütün beşeriyetin saadeti ve huzuruydu. Eğer bu ülkede inananlar siyaset yapabiliyorsa, dernek kurabiliyorsa, vakıf kültürünü yaşatabiliyorsa, tüm bunlar Erbakansız düşünülemez. Onun imzasıyla hayat bulan D-8 asrın en büyük kuruluş reçetesi olma vasfına haizdir. İnanıyoruz ki, bu topraklarda barış, huzur ve refahın tekrar hayat bulması Erbakan hocamızın fikri ideali ve aksiyonunu anlamaya bağlıdır. Erbakan hocamızı vefatının 2. yılında özlem ve rahmetle anıyoruz.
    
     Muhabir: İbrahim Torlak / Sema Kaplan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER