Edremitten 7 okul müdürü Grundtvig Yetişkin

Edremitten 7 okul müdürü Grundtvig Yetişkin Eğitimi Projesi kapsamında Yunanistanda incelemelerde bulundu


BALIKESİR (A.A) - Edremitten 7 okul müdürü, Grundtvig Yetişkin Eğitimi Projesi kapsamında Yunanistana bir haftalık ziyaret gerçekleştirdi.
     Abidin Pak-Pakmaya Anadolu Lisesi ve Okul Aile Birliği olarak yürütülen Grundtvig Yetişkin Eğitimi Projesi (MİKADO) kapsamında 6-11 Ocak arasında Selanike bir inceleme ve çalışma ziyareti yapıldı.
     Lisenin Müdürü Erkan Kiraz, Okul Aile Birliği Başkanı Naime Erdoğmuş ve irtibat sorumlusu Ayşe Bilgiç eşliğinde Edremitten 6 okulun müdürü, projenin yurt dışı eğitim çalışmalarına katıldı.
     Okul yöneticileri, Selanikte 2. Şans Okulu, Ebeveyn Okulu, Göçmenlere Dil Öğretimi adlı yetişkin ve veli eğitimi çalışmalarını takip etti.
     Roman vatandaşların, göçmenlerin ve mültecilerin topluma entegrasyonu alanında yapılan eğitim, sağlık, ve barınma ihtiyaçlarının karşılanması ve iş edinme fırsatlarının artırılması amaçlı farklı proje örneklerini inceleme fırsatını da yakalayan idareciler, çalışma ziyaretine Romanya, İtalya ve Almanyadan katılan proje ortakları ile fikir değişimi ve iyi örneklerin paylaşılması konusunda görüşmeler yaptı.
    
     Muhabir: Hakan Firik
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Edremitten 7 okul müdürü Grundtvig Yetişkin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER