Edremitte plastik ürün satış ve depolama

Edremitte plastik ürün satış ve depolama mağazasındaki yangın -Yangın, yoğun çabalar sonucunda yaklaşık 5 saat sonra kontrol altına alınabildi -Çanakkaleden İzmir istikametine giden karayolunda ulaşım kontrollü olarak sağlanmaya baş


BALIKESİR (A.A) - Edremit ilçesinde, plastik ürün satış ve depolama mağazasında çıkan yangın, yoğun çabalar sonucunda yaklaşık 5 saat sonra kontrol altına alınabildi.
     Çanakkale-İzmir karayolu Cennet Ayağı mevkisinde bulunan, plastik şezlong, masa, sandalye, su depoları, mutfak malzemeleri, tabak gibi on binlerce ürünün satıldığı ve depolandığı mağazada çıkan yangına, Edremitin yanı sıra çevre ilçe ve beldeler ile orman işletme şefliklerden 8 su tankeri, 16 itfaiye aracı ve arazözle müdahale edildi.
     İş makinelerinin de kullanıldığı yangın, yaklaşık 5 saat süren çabalar sonucunda kontrol altına alınabildi.
     Edremit Belediyesi ile Orman İşletme Müdürlüğüne ait köpük atabilme özelliğine sahip arazözlerin, yangının kontrol altına alınabilmesinde önemli rol oynadığı bildirildi.
     Yangının söndürülmesinin ardından Çanakkaleden İzmir istikametine giden karayolunda ulaşım kontrollü olarak sağlanmaya başladı.
     Yangının söz konusu mağazada büyük çapta maddi zarara neden olduğu belirtildi.
    
     Muhabir: Emrah Elmas / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Edremitte plastik ürün satış ve depolama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER