Edirne Valisinden organizasyon tepkisi

Edirne Valisinden organizasyon tepkisi -Vali Hasan Duruer, Edirnenin turizminin konuşulması amacıyla katıldığı çalıştayda, eksikliklerin olduğunu belirterek, tepki gösterdi (Fotoğraflı - Görüntülü)


EDİRNE (A.A) - Edirne Valisi Hasan Duruer, Edirnenin turizminin konuşulması amacıyla katıldığı çalıştayda, eksikliklerin olduğunu belirterek, tepki gösterdi
     Vali Duruer, Profesyonel Turizm Yöneticileri Birliği ve Edirne Tarih Turizm ve Kültür Derneğince düzenlenen Edirne Çalıştayında yaptığı konuşmada, organizasyonda aksaklıkların olduğunu söyledi.
     İlk defa böyle bir organizasyona katılma mecburiyeti hissettiğini anlatan Duruer, Adı profesyonel bir şirket ve derneğin, profesyonel olmayan bir organizasyona imza atması beni son derece rahatsız etti. Son gün haberimiz oldu. Madem konu Edirnenin turizmi ve tanıtımıysa el birliğiyle bir şeyler yapmamız lazım dedi.
     Açılış konuşmasında sunucunun çalıştaya katkıda bulunan birçok kuruluşun ismini zikrettiğini anlatan Duruer, isimlerin okunmasının değil, kurumların çalıştaya katkısının olup olmadığının önemli olduğunu kaydetti.
     Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günayın da programa katılacağının duyurulduğu hatırlatan Duruer, Ancak Sayın Bakanımızın da bu organizasyondan haberinin olmadığını düşünüyorum. Çünkü Sayın Bakan, bugün Bulgaristana gidiyor. Kendisi yarın burada olacak. Eğer bir iş yapılıyorsa usulüne uygun yapılmalıdır. Turizm zaten profesyonelliği gerektirir. Bunu, sizler benden daha iyi biliyorsunuz. Eğer profesyonel olmazsak amatörce hiçbir yere varamayız. Amatörce Edirneyi de hiçbir yere taşıyamayız şeklinde konuştu.
     Vali Duruer, turizmin, tertip, düzen ve temizlik işi olduğunu vurgulayarak, Edirnede turizm konusundaki sorunların çözümü için çalışmalar yapıldığını söyledi.
    
     Muhabir: Cihan Demirci / Salih Baran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Edirne Valisinden organizasyon tepkisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER