Edirne Kent Konseyi Başkanı Demir:

Edirne Kent Konseyi Başkanı Demir: -Yetkililere sesleniyoruz, yeşil alanları bir kişiye veya gruba rant ve çıkar sağlayacak şekilde dağıtmayın


EDİRNE (A.A) - Edirne Kent Konseyi Başkanı Özer Demir, Yetkililere sesleniyoruz, yeşil alanları bir kişiye veya gruba rant ve çıkar sağlayacak şekilde dağıtmayın dedi.
     Edirne Kent Konseyi üyesi 20 kişilik grup, yapımı mahkeme kararıyla durdurulan Sarayiçi İzcilik ve Spor Kulübü Derneği inşaatı önünde toplandı.
     Grup adına basın açıklaması yapan Edirne Kent Konseyi Başkanı Özer Demir, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Edirne İl Koordinasyon Kurulunun Edirne İdare Mahkemesine inşaat ruhsatının iptali ve yürütmenin durdurulması talebiyle yaptığı başvurunun mahkeme tarafından kabul edildiğini söyledi.
     Yeşil alan ve parkların toplumun yararlanması için ayrılan alanlar olduğunu ifade eden Demir, Yetkililere sesleniyoruz, yeşil alanları bir kişiye veya gruba rant ve çıkar sağlayacak şekilde dağıtmayın. Gelin bu alana hep birlikte tekrar çam ağaçları dikelim diye konuştu.
     Grup, basın açıklamasının ardından dağıldı.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Edirne Kent Konseyi Başkanı Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER