Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -İpsaladaki öğrenciler atık pil konusunda bilgilendirildi


EDİRNE (A.A) - Taşınabilir Atık Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneğince (TAP) İpsaladaki öğrencilere yönelik bilgilendirme eğitimi düzenlendi.
     TAP teknik uzmanı Savaş Arna, belediye düğün salonunda düzenlenen eğitimde, ilk ve ortaokul öğrencilerine atık pil konusunda bilgi verdi.
     Arna, konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı.
    
     -Havsada huzur toplantısı
    
     Havsa Emniyet Müdürlüğünce huzur toplantısı düzenlendi.
     İlçe Emniyet Müdürü Cemal Keskin, Şehit Öğretmen Mehmet Birol Kız Teknik ve Meslek Lisesinde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, ilçenin giriş ve çıkışında bulunan güvenlik kameralarının düzgün çalışmadığını söyledi.
     Eski kameraların yerine yenilerinin kurulacağını belirten Keskin, vatandaşların güvenliği için gece gündüz çalıştıklarını kaydetti.
     Toplantıya, Havsa Kaymakamı Barış Demirtaş, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, mahalle muhtarları ile esnaf katıldı.
    
     -Havsada Ritmik Atölyesi Projesi
    
     Havsada Ritmik Atölyesi Projesi kapsamında ders alanlara davulları hediye edildi.
     Havsa Kaymakamı Barış Demirtaş, Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen törende, Kaymakamlık ile Romanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle ritmik notasyon dersi alan öğrencilere davullarını teslim etti.
     Demirtaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki öğrencilerin eğitim, kültür ve sosyal alanda gelişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.
     Kaymakam Demirtaş, 9-14 yaş grubundaki 26 çocuğa davul verdiklerini belirterek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Gürkan Arda - İsmail Aliş / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER