Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Enez Belediye Başkanı Çayır: -Son yıllarda yapılan çalışmalar, ilçemizi tarihteki görkemli pozisyonunu tekrar kavuşturmak içindir


EDİRNE (A.A) - Enez Belediye Başkanı Ahmet Çayır, Enezi tarihteki görkemine tekrar kavuşturmak için çalıştıklarını söyledi.
     Çayır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ulaşımda yaşanan sorunların son yıllarda çözülmeye başlandığını anlattı.
     Enezin yakın zamanda denizden ve karadan kolay ulaşılabilir bir ilçe haline geleceğini belirten Çayır, Enez-İpsala karayolu tamamlanarak ulaşıma açıldı. Enez-Keşan karayolu da yakın bir dönemde genişletilecek. Limanda da ulaşım faaliyetinin başlaması için çalışmalar var. Son yıllarda yapılan çalışmalar, ilçemizi tarihteki görkemli pozisyonunu tekrar kavuşturmak için diye konuştu.
    
     -Sulama kooperatifine yeni iş makinesi-
    
     (Fotoğraflı)
    
     Yenikarpuzlu Sulama Kooperatifi tarafından alınan yeni iş makinesi, düzenlenen törenle hizmete girdi.
     Kooperatif Başkanı İbrahim Akın, beldede düzenlenen törende yaptığı konuşmada, iş makinesinin 250 bin liraya mal olduğunu söyledi.
     İş makinesini hizmete sokmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Akın, Türkiyenin en büyük çeltik ekim sahalarının bulunduğu bölgemizde son yıllardaki tüm ekonomik sıkıntılara rağmen üyelerimizin gayretleri ve yönetim kurulumuzun çalışmalarıyla kooperatifimiz büyümeye devam ediyor. Aracımız tüm üyelerimize ve halkımıza hayırlı olsun diye konuştu.
     Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Tevfik Şahinbaş ve kooperatif üyelerinin de katıldığı törende kurban kesilerek dua edildi.
    
     Muhabir: Necdet Uybaş - İsmail Aliş / Salih Baran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER