Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Bölgesel Avrupa Proje Festivali


EDİRNE (A.A) - Türk Ulusal Ajansınca İstanbulda düzenlenen Bölgesel Avrupa Proje Festivalinde gösteri yapan Edirneli öğrencilere başarı belgesi verildi.
     Edirne Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, açılışını Avrupa Birliği (AB) Bakanı Egemen Bağış, Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşarı M. Haluk Ilıcak, Müsteşar Yardımcısı Dr. Fatih Hasdemir, Ulusal Ajans Başkanı Musa Ceylan ve Sarıyer Kaymakamı Ömer Karamanın yaptığı festivalde, ritm gösterisi yapan Mustafa Necati İlköğretim Okulu öğrencilerine başarı belgesi verildiği belirtildi.
     Açıklamada, Edirne Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan ve Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanın da katıldığı festivalde Edirne Doğa Sporları Kulübünün koordinatörlüğünde uygulanan Doğa Sporları İle Yetişkin Motivasyonu adlı projenin koordinatörü Seda Donat Bacıoğlu ve proje temsilcisi Bülent Bacıoğlu tarafından tanıtıldığı kaydedildi.
    
     -Anadolu Folklor Vakfı, Başkan Yardımcısı Tanrıkulunu ziyaret etti-
    
     (Fotoğraflı)
    
     Anadolu Folklor Vakfı Edirne Grup Başkanı Cengiz Veznikli, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulunu ziyaret etti.
     Veznikli, ziyarette yaptığı konuşmada, Edirne Belediyesinin kendilerine her zaman destek olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi başta olmak üzere belediye çalışanlarına teşekkür etti.
     Tanrıkulu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, halk oyunlarına büyük önem verdiklerini ve desteklerinin her daim devam edeceğini ifade etti.
     Ziyaret sonrasında, Veznikli, Tanrıkuluna teşekkür plaketi verdi.
    
     -Kentsel Strateji Çalıştayı-
    
     (Fotoğraflı)
    
     Havsada Kent Strateji Çalıştayı düzenlendi.
     Havsa Kaymakamlığı, Havsa Belediyesi ve Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) işbirliğiyle Şehit Öğretmen Mehmet Birol Kız ve Teknik Lisesi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen çalıştayda konuşan TRAKYAKA Genel Sekreteri Mehmet Gökay Üstün, Trakyanın geleceğinin planlanması konusunda bölge halkını görüşüne başvurduklarını söyledi.
     Hazırlanacak ulusal kalkınma planlarına, bölge kalkınma planıyla destek vermek istediklerini belirten Üstün, Destek vereceğimiz bu bölge planının Trakyadaki herkesin görüş, düşünce ve beklentilerini içerir şekilde organize edilmesi gerekiyor diye konuştu.
     Çalıştaya Kaymakam Barış Demirtaş, Belediye Başkanı Oğuz Tekin, kurum müdürleri, mahalle ve köy muhtarlarıyla sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.
    
     Muhabir: Gürkan Arda - Gökhan Balcı / Hakan Şahin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER