Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Huzurevi sakinlerine yeni yıl eğlencesi


EDİRNE (A.A) - Trakya Üniversitesi (TÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, Edirne Huzurevinde yeni yıl eğlencesi düzenledi.
     Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulundan yapılan yazılı açıklamada, uygulama etkinlikleri çerçevesinde huzurevini ziyaret eden öğrencilerin huzurevi sakinlerine yeni yıl eğlencesi düzenledikleri belirtildi.
     Dans ve müzik gösterilerinin yer aldığı etkinliğe katılan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaşın üniversite öğrencilerine teşekkür ederek, sosyal çalışmalara her zaman destek vereceklerini söylediği kaydedildi.
    
     -İl Müdürü Sarı, görevine başladı-
    
     (Fotoğraflı)
    
     Edirne Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Sarı, görevine başladı.
     Edirne Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile Edirneye atanan Orhan Sarının görevine başladığı belirtildi.
     Açıklamada, Sarının 2004 yılından buyana Çorum Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde çeşitli görevlerde bulunduğu kaydedildi.
    
     -Edirne Balkan Savaşı Anıları konferansları tamamlandı-
    
     (Fotoğraflı)
    
     Edirne Belediyesince Edirnenin tarihi, kültürel ve sosyal değerlerini tanıtma eğitim projesi kapsamında düzenlenen Edirne Balkan Savaşı Anıları konferanslarının tamamlandığı belirtildi.
     Edirne Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Trakya Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Ratip Kazancıgil, öğretim görevlileri Nilüfer Gökçe ve Ender Bilar tarafından il merkezindeki lise ve dengi okullarda öğrenim gören yaklaşık 900 öğrenciye verilen konferansların tamamlandığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Hakan Şahin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER