Edirnede Tunca Nehrine otomobille düşen 2

Edirnede Tunca Nehrine otomobille düşen 2 kişinin ölümü -Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Demirkıran: -Bu sıradan bir kaza değil, o yolda kaza, adeta geliyorum diyordu


EDİRNE (A.A) - Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, Edirnede Tunca Nehrine otomobiliyle düşerek hayatını kaybeden 2 kişinin, tedbir alınmadığı için öldüğünü ileri sürdü.
     Demirkıran, yaptığı yazılı açıklamada, kullandıkları araçla Tunca kenarındaki sette üzerinden nehre düşen, Kudret Nalçakan ve Şükrü Algurün hayatını kaybetmesinden büyük duyduklarını belirtti. 2 kişinin ölmesine neden olan yolun çok tehlikeli bir yol olduğunu, böyle yollara bariyer konulması gerektiğini ifade eden Demirkıran, şunları kaydetti:
     Bu sıradan bir kaza değil, o yolda kaza, adeta geliyorum diyordu. Edirnemizdeki yollar yetersiz olduğu gibi aynı zamanda vasıfsız da. Kalite, standartların çok altında. Şehrimizde öyle yollar var ki, altı ay önce yapılmış, geçen altı aylık zaman zarfında üç defa tamir edilmiş. Yapılanlar makyajdan başka bir şey değil. Kırkpınar öncesi yine bazı yollar makyaj yapılıyor. Yapılan işler vasıfsız, gerekli tedbir yok, kontrol yok.
    
     Muhabir: Hakan Şahin
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Edirnede Tunca Nehrine otomobille düşen 2 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER