Edirnede bir gazetecinin darp edildiği iddiası

Edirnede bir gazetecinin darp edildiği iddiası -Edirne Gazeteciler Derneği ve Güneydoğu Avrupa Gazeteciler Derneği, Hudut Gazetesi köşe yazarı Ümit Özelin darp edilmesine ilişkin kınama mesajı yayımladı


EDİRNE (A.A) - Edirne Gazeteciler Derneği(EGD) ve Güneydoğu Avrupa Gazeteciler Derneği (AGD) Hudut Gazetesi köşe yazarı Ümit Özelin darp edilmesine ilişkin kınama mesajı yayımladı.
     EGD ve AGD tarafından ortaklaşa yayımlanan mesajda, son zamanlarda gazeteci ve politikacılara yönelik saldırıların arttığı öne sürüldü.
     Daha önce de belediye meclisi üyesi, üç gazeteci ve bir köşe yazarına çeşitli saldırılara uğradığı iddia edilen açıklamada, Saldırıya uğrayan meslektaşlarımız ve politikacıların ortak özelliği, kentte yaşanan imar rantı ile birlikte yaşanan yolsuzluklara karşı çıkmaları ve eleştirel yazılar yazmalarıdır. Ancak sadece saldırıya uğrayan arkadaşlarımız değil, tüm üyelerimiz ve Edirne kamuoyu bu saldırılara karşı tek vücuttur ve bu saldırıların failleriyle birlikte azmettiricilerinin yakalanmasını istemektedir ifadelerine yer verildi.
    
     Muhabir: Cihan Demirci / Hakan Şahin
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Edirnede bir gazetecinin darp edildiği iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER