Eczaneden ilaç çalıp mescitte uyuyakaldılar

Eczaneden ilaç çalıp mescitte uyuyakaldılar -Kocaelideki bir eczanenin camını kırarak uyuşturucu niteliğindeki ilaçları çalan 2 kişi, çaldığı ilaçları kullandıktan sonra girdikleri mescitte uyuyakalınca polis ekiplerince gözaltına a


KOCAELİ (A.A) - Kocaelideki bir eczanenin camını kırarak uyuşturucu niteliğindeki ilaçları çalan 2 kişi, çaldığı ilaçları kullandıktan sonra girdikleri mescitte uyuyakalınca polis ekiplerince gözaltına alındı.
     İzmit Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Kuruçeşmedeki bir eczanenin camının kırılarak uyuşturucu niteliğindeki bazı ilaçların çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.
     Yapılan çalışma kapsamında güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, söz konusu 2 kişinin geçen hafta Kocaeli Devlet Hastanesinde istedikleri aynı nitelikteki ilaçları reçeteye yazdırmayan doktora kızarak hastanenin camını kıran Muharrem Ç. (20) ve Kadir E, (19) olduğunu belirledi.
     Çevrede araştırmalarını sürdüren polis ekipleri, 2 şüpheliyi Seka Devlet Hastanesinin mescidinde uyurken gözaltına aldı.
     Söz konusu ilaçları kullandıktan sonra uyuyakaldıkları belirlenen 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi.
     Muharrem Ç. (20) ve Kadir Enin emniyette benzer suçlardan çok sayıda kaydının bulunduğu bildirildi.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Eczaneden ilaç çalıp mescitte uyuyakaldılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER