Eczacılar Odası, Şahinbey Belediyesinin hizmetlerini yerinde

Eczacılar Odası, Şahinbey Belediyesinin hizmetlerini yerinde gördü


GAZİANTEP (A.A) - Eczacılar Odası Başkanı İrfan Demirci ve yönetim kurulu üyeleri, Şahinbey Belediyesinin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, sivil toplum örgütlerine yönelik düzenlenen gezi turuna katılan Demirci ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlundan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     Sokak sağlıklaştırma çalışmalarını gören eczacılar, sırasıyla Şıh Cami meydan çalışması, Serinevler 300 konutu, Yeşilvadi 702 konutu, kentsel dönüşüm çalışmalarını, Akkent Spor Köyünü, Yaşar Torun Gençlik Merkezini, Deniz ve Güneş semt pazarlarını, Hanımlar Yüzme Havuzu, Şahinbey Parkı, Güneykent kompleksi ve piknik alanını gezdi.
     Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gezi sonunda yaptığı konuşmada, ilçenin nüfusunun her yıl katlanarak arttığını belirterek, İlçemizde yaşayan halkımıza yol, konut, okul, sosyal donatı alanları gerekiyor. Yoksa geçmişte olduğu gibi çarpık yapılaşma olurdu. Bundan yola çıkarak belediye olarak kentsel dönüşüme hız verdik diye konuştu.
     Yeşil alan çalışmalarına da önem verdiklerinin altını çizen Tahmazoğlu, değişik büyüklerde 192 adet park yaptıklarını ifade etti.
     Eczacılar Odası Başkanı İrfan Demirci, gezi sonunda Başkan Tahmazoğluna hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Eczacılar Odası, Şahinbey Belediyesinin hizmetlerini yerinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER