Düzköy İlçe Jandarma Komutanlığı yakınındaki patlama

Düzköy İlçe Jandarma Komutanlığı yakınındaki patlama -Kaymakam Alibeyoğlu: Uzaktan kumandalı bir patlayıcı var ama patlayıcının türü tahlilden sonra ortaya çıkacak


TRABZON (A.A) - Düzköy Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Düzköy İlçe Jandarma Komutanlığı yakınında meydana gelen patlamaya ilişkin, Uzaktan kumandalı bir patlayıcı var ama patlayıcının türü tahlilden sonra ortaya çıkacak dedi.
     Kaymakam Alibeyoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Düzköy ilçesi Düzalan Mahallesindeki Düzköy İlçe Jandarma Komutanlığı yakınında sabah saatlerinde meydana gelen ve 3 erin yaralanmasıyla sonuçlanan patlamanın ardından araştırma başlattıklarını belirtti.
     Çalışmaların devam ettiğini ifade eden Alibeyoğlu, Olaydan sonra jandarma, emniyet ve asayiş birimleri ilgili çalışmaları yapıyorlar. Şüpheli bir araçtan da bahsediliyor ama şu anda net bir şey yok. Gözaltında herhangi bir şüpheli yok. Bunlar araştırmalar sonucu ortaya çıkacak dedi.
     Kaymakam Alibeyoğlu, olayda kullanılan patlayıcının türünün belirlenip belirlenmediğine ilişkin ise Uzaktan kumandalı bir patlayıcı var ama patlayıcının türü tahlilden sonra ortaya çıkacak diye konuştu.
     Olay nedeniyle ilçede abartılı bir durum olmadığını vurgulayan Alibeyoğlu, Bu lokal bir olay. Şu anda ilçemizde olağanüstü bir durum yok. Her şey kontrol altında diye konuştu.
    
     Muhabir: Tuncay Bekar
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Düzköy İlçe Jandarma Komutanlığı yakınındaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER