Düziçinde kan bağış kampanyası

Düziçinde kan bağış kampanyası


OSMANİYE (A.A) - Düziçi ilçesinde, Adana Kızılay Kan Merkezi tarafından kan bağış kampanyası düzenlendi.
     Cumhuriyet Meydanında kurulan standa yağmura rağmen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
     Kızılay Kan Merkezi Düziçi Şube Başkanı İlhami Gerek, Kızılay Genel Başkanı adına Düziçi Kaymakamı Nevzat Şengök, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı ve Kızılaya maddi katkıda bulunan Esnaf Alper Namlıya plaket verdi.
     Gerek, Düziçi Kaymakamı Nevzat Şengök, Belediye Başkanı Ökkeş Namlı ve katkılarından dolayı Düziçi halkına teşekkür etti.
     Kaymakam Şengök, kutsal bir görevi yerine getirmek için toplandıklarını belirterek, gönüllülük esasıyla kan bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür etti.
     Şenkök, bu anlamlı kampanyadan dolayı mutlu olduğunu belirterek, Zaten bu organizasyonu düzenlerken en ufak bir şüphemiz yoktu. Kadirşinas Düziçi halkı bu tür organizasyonlarda, sosyal görevlerde üzerine düşeni en iyi yerine getiriyor. Bu organizasyonda bağışlanan kanların insanlık adına, hastalarımıza şifalar getirmesini diliyorum dedi.
     Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı ise Kızılaya her zaman destek olduklarını ve yaptığı kampanyalarla afette, hem de zor durumda millettin takdirini kazandığını ifade etti.
    
     Muhabir: Mustafa Demirbaş / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Düziçinde kan bağış kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER