Düzdede Roman öğrencilere ücretsiz yüzme kursu

Düzdede Roman öğrencilere ücretsiz yüzme kursu -Yüzme Antrenörü Öztaş: Amacımız, yetenekli roman çocukları yüzme sporuna kazandırmaktır


DÜZCE (A.A) - Düzcede roman öğrencilere ücretsiz yüzme kursu verilecek.
     Yüzme Antrenörü Selbi Öztaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Düzce Valiliğinin desteğiyle roman çocuklara ücretsiz yüzme kursu verileceğini anlattı.
     Amaçlarının yetenekli roman çocukları yüzme sporuna kazandırmak olduğunu vurgulayan Öztaş, Roman vatandaşlarımızın da doğuştan gelen yetenekleri olduğunu biliyoruz. Biz de bu çerçevede ilk etapta yüzme branşında onları eğiterek bu sporda yükselmelerini istiyoruz diye konuştu.
     Öztaş, Çamköy Mahallesindeki Fatma Gösterişli Ortaokulunun pilot bölge olarak seçildiğine işaret ederek, 4, 5 ve 6. sınıfta okuyan 16 roman öğrenciye Düzce Üniversitesindeki yüzme havuzunda eğitim vereceklerini söyledi.
    
     -İçindeki yetenekleri ortaya çıkaracağız-
    
     Antrenör Elif Ay ise roman çocukların başarılı sporcu olabilmeleri için tüm kurumların iş birliği yaptığını anlattı.
     Roman vatandaşların içindeki yetenekleri ortaya çıkarmaya çalıştıklarını vurgulayan Ay, Çocuklarımız ücretsiz kurslarımıza Düzce Valiliğinin tahsis ettiği servislerle gelecek şeklinde konuştu.
     Ay, yüzme kursu ilk etap çalışmalarının en kısa sürede başlayacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzdede Roman öğrencilere ücretsiz yüzme kursu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER