Düzce Belediye Başkanı Bayramdan ziyaretler

Düzce Belediye Başkanı Bayramdan ziyaretler


DÜZCE (A.A) - Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzcede görevli resmi kurum ve kuruluşların müdürlerini ziyaret etti.
     Bayram, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, yerel yönetimlerin en önemli organının belediye olduğuna dikkati çekerek, bu kapsamda ziyaretleri sürdürdüğünü anlattı.
     Resmi kurum ve kuruluşların Düzceye önemli katkıları olduğunu vurgulayan Bayram, Belediyemizin çalışma alanları ve konularının önemli bir kısmında kurumlarımızla istişare ve bazı durumlarda işbirliği gerekmektedir. Bunun için görüşmelerde bulunuyoruz diye konuştu.
     Bayram, Düzceye hizmet eden tüm kurum ve kuruluşların çabalarının önemsenmesi ve takdir edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
     Düzce İl Dernekler Müdürü Adnan Zengin, İl Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fahri Altınkayık, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hüsamettin Erkınay, İl İdare Kurulu Müdürü Mehmet Alemdar, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bülbül, İl Yazı İşleri Müdürü Şenol Coşkun, İl Planlama ve Koordinasyon Kurulu Müdürü Zülfü Kayayı ziyaret eden Bayram, nezaket ziyaretlerinin süreceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Düzce Belediye Başkanı Bayramdan ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER