Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Düzce 18 Temmuz Stadında yenileme çalışmaları


DÜZCE (A.A) - Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran, 18 Temmuz Stadında yürütülen çalışmaları inceledi.
     Şiran, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, yaklaşık bir yıldır devam eden tribün inşaatında son aşamaya gelindiğini bildirdi.
     Tribün altındaki salonların antrenörlere büyük imkanlar sağlayacağına dikkati çeken Şiran, 7 adet salonu en çok ihtiyacı olan karate, judo, güreş, jimnastik ve satranç gibi branşlarımız kullanabilecek dedi.
     Şiran, yapılan salonlarda büyük sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.
    
     -Düzcede belediye otobüsleri denetlendi-
    
     Düzcede belediyeye ait özel halk otobüsleri denetlendi.
     Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel, yaptığı açıklamada, denetimin her ay rutin olarak gerçekleştirildiğini anlattı.
     Toplu taşıma hizmetini gerçekleştiren özel halk otobüslerinin her gün yolcu taşıdığına dikkati çeken Tanyel, Bunun için araçların sefere uygunluğu, rahatlığı ve yolcu memnuniyeti, belediye açısından önemlidir. Bunun için denetimlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz diye konuştu.
     Ulaştırma Müdürü Eyüp Yurdakul ise seyir seyir halindeki otobüslerin elektronik sistemleri, araçların genel durumu ile şoförlerin kılık ve kıyafetlerini incelediklerini belirterek, denetimlerin sürdürüleceğini söyledi.
    
     -Düzcede yeni terminal çalışmaları-
    
     Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, yeni terminal için Darıcı Mahallesinde zemin etüdü çalışmalarının başladığını bildirdi.
     Bayram, gazetecilere yaptığı açıklamada, terminal projesini planladıkları şekilde yürüttüklerini belirterek, önemli mesafe kat ettiklerini söyledi.
     Zeminin etüdü çalışmalarının ardından uygulama projesinin hazırlanacağını ve temelin yaz aylarında atılacağını kaydeden Bayram, Her şey planladığımız gibi yürüyor. Konu üzerinde süreç içinde çok çalıştık, çalışıyoruz. Belirli süreçler zaman alabiliyor. Gecikmeler de bundan kaynaklandı. Detayları aştık. Şimdi hızlı bir şekilde kalan süreci tamamlayacağız diye konuştu.
     Bayram, terminal alanının 30 dönümü kapsadığına dikkati çekerek, şunları söyledi:
     Terminal hem şehirlerarası hem de il genelinde ilçeler arası hizmet verecek. 50, 25 ve 20şer metreden oluşan yol bağlantıları var. Terminal girişleri de D-100 karayoluna göre planlandı. Uygulama projesinin ardından yapıma ilişkin ihale süreci başlayacak. Yaz aylarının başında ise temel atmayı hedefliyoruz. Projenin şimdiden Düzceye hayırlı olmasını diliyorum.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER